Hozzávalók:

2 filézett csirkemell
3 paradicsom
3 dl passata (passzírozott  paradicsompüré)
1 dl csirkealaplé
mediterrán fűszerkeverék

15 dkg feta

Elkészítés

A csirkemelleket kettévágjuk, sózzuk, bőven beforgatjuk a fűszerkeverékbe, zacskóba rakjuk és megklopfolgatjuk. Tűzálló tálba rakjuk, rászeleteljük a paradicsomot, leöntjük a passatával, hozzáöntjük a húsalaplét, és rámorzsoljuk a fetát. Fóliával lefedve mehet a sütőbe, 200 fokon fél órát sütjük, majd levesszük a fóliát, megprirítjuk. Besűríthetjük a levét egy könnyű rántással, mint a töltött paprikáét, ettől finom krémes mártást kapunk. Tejszínes krumplipürével nagyon finom!

Címkék: csirke kaja fűszer savanyú

A bejegyzés trackback címe:

https://etelem.blog.hu/api/trackback/id/tr101491476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása