Mousse au chocolat

 2009.11.07. 16:57

Édes finomság kicsiknek és nagyoknak:)

Hozzávalók:
7,5 dkg vaj
15 dkg csokoládé
7,5 dkg tejföl
1 csomag vaníliás cukor
4 tojásfehérje
1 csipet só

Elkészítés:
A csokoládét felolvasztjuk, majd még melegen hozzákeverjük a kis kockákra vágott vajat, majd a tejföllel jó alaposan elkeverjük. A tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük. Harmadát az olvasztott csokis masszához keverjük, majd ezt óvatosan hozzákeverjük a maradék fehérjehabhoz. Formákba öntjük, majd lefedve két órára hűtőbe tesszük.

A bejegyzés trackback címe:

https://etelem.blog.hu/api/trackback/id/tr841507419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása